Sistem Air Wolly 2 központi porszívó

Sistem Air Wolly 2 központi porszívó

A Sistem Air Wolly 2 központi porszívó egy rendkívül helytakarékos és hatékony központi porszívó. A Wolly központi porszívó a süllyesztett telepítésen túl már falon kívül is telepíthető, sokoldalúbb felhasználáso lehetőséget biztosítva a központi porszívó felhasználóinak számára. Wolly központi porszívót időtálló anyagok, egyszerű szerelhetőség, halk működés, nagy szívóerő, alacsony energia felhasználás jellemzi.

A Wolly központi porszívó esztétikus, ugyanakkor feltűnés nélkül illeszkedik bármilyen jellegű lakókörnyezetbe.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A Wolly 2 központi porszívó telepítése


A Wolly központi porszívó egyaránt telepíthető beltérbe és kültérre is. Illeszthető 2"-os fehér színű amerikai csőrendszerhez, 50 mm-es szürke színű vastag falú csőrendszerhez és 40 mm-es szürke színű vastag falú csőrendszerhez is (40 mm-es csőrendszer alkalmazása esetén a központi porszívóhoz maximálisan 3 db fali csatlakozó építhető ki).


A Wolly központi porszívó alapszerelés még gyorsabbá és egyszerűbbé vált. A központi porszívó csőrendszere néhány óra alatt lefektethető, a központi porszívó süllyesztő doboza egyszerűen telepíthető.

A Wolly központi porszívó előnyei


Beszívott levegő kifúvása csőhálózaton, vagy a központi porszívó előlapjának felületén (ez utóbbi lehetőséget kültéri, pl. erkélyre történő telepítésnél ajánljuk)
Kétoldali beszívó csatlakozás - jobbról és balról is beköthető a csőhálózatra
Lágy indítású motor a központi porszívó kisebb energia fogyasztása és a motor élettartama miatt
Vízzel mosható poliészter szűrőbetét
Biztonsági vákuumszelep a megbízhatóság növelése érdekében
Inteligens motorvédelmi elektronika - túlmelegedés esetén kikapcsolja, majd automatikusan visszakapcsolja a motort