Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán

Cikkszám: 7689083
Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Calenta ACE 35DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Cikkszám: 7689083
755 650 Ft
Egységár: 755 650 Ft/db

Remeha Calenta ACE 35 DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán

A Remeha gázkazánok új zászlóshajója, az innovatív Calenta Ace kondenzációs gázkazán, mely jobb, kényelmesebb és mindenekelőtt innovatívabb, mint más gázkazánok.

A gázkazán a felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha gázkazánok új zászlóshajója, az innovatív Calenta Ace kondenzációs gázkazán, mely jobb, kényelmesebb és mindenekelőtt innovatívabb, mint más fűtőkazánok.

A Remeha Calenta ACE kondenzációs gázkazánok akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést.

Hagyományos szabályzótól az épületfelügyeletig minden rendszerbe beilleszthető a Remeha Calenta ACE gázkazán.

A Remeha Calenta ACE 35 DS fűtő gázkazán előnyei

 • A gázkazán újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélője biztosítja a gyors és hatékony hőátadást.
 • 10 év garancia a gázkazán hőcserélőjére
 • Gázkazán egyszerű telepítése és szervizelése: minden alkatrész elölről elérhető
 • Gázkazán hő- és hangszigetelt burkolata, valamint beépített LED világítás, a könnyebb szervizelhetőség érdekében
 • Gázkazán IP X5D elektromos védettségi osztály (fürdőszobába is telepíthető)
 • Időjáráskövető szabályozás három kevert fűtőkörig
 • Gázkazánba épített szervizdiagnosztika
 • HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében
 • Gázkazánba kiegészítőként automata utántöltő berendezéssel is rendelhető
 • A gázkazán komplex rendszerek esetén T-Control automatikával rendelhető
 • eTwist App segítségével mindegyik fűtőkör szabályozható

Okos gázkészülék

 • Az innovatív Calenta Ace kombi gázkazán komplex intelligens érzékelő rendszere segítségével biztosítja az Ön számára a változó felhasználói igények mellett is megfelelő mennyiségű és állandó hőmérsékletű meleg vizet és nyújtja a példátlan luxus kényelmét.
 • A gázkazán HMV-komfort üzemmódja segítségével pedig biztosítja a gyors használati melegvíz elérést.
 • A Calenta ACE gázkazán nanotechnológiás Ultra Responsive hőcserélője kis mérete ellenére akár 40 kW hőenergia leadására is képes. A folyamat gyorsan és késedelem nélkül történik, ezáltal gondoskodik a hőtermelés alacsony energiafelhasználásáról.

eSmart (operációs) rendszer

Az új Calenta Ace kondenzációs gázkazán fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart

Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a gázkazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével a gázkazán gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését.

eTwist az intelligens termosztát

Az intelligens eTwist termosztát és a letölthető eTwist applikáció segítségével bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-tel Wi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást.

T-Control

Komplex, összetett fűtési rendszerek esetén kiegészítőként javasolt a Calenta ACE gázkazánt T-Control panellel bővíteni. A T-Control képernyő színes grafikai felülettel, egyértelmű szimbólumokkal és egyszerű, magyar nyelvű menüszerkezettel segíti a készülék könnyű kezelhetőségét.

A Calenta Ace gázkazán opcionális töltőberendezéssel is bővíthető. Ha a fűtési rendszer víznyomása túl alacsony, az eSmart rendszer az automata feltöltő berendezéssel biztosítja, hogy a gázkazán automatikusan utántöltse a fűtési rendszert. Az eSmart rendszer intelligensen figyeli a feltöltési mennyiséget és a feltöltések gyakoriságát, megakadályozza a nagy mennyiségű és gyakori utántöltéseket, hogy kiküszöbölje a fűtési rendszer hibáit.

Szeretné inkább kezében tartani a feltöltés irányítását?

Az automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését. A berendezés lehetővé teszi, hogy a gázkazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez.

Az automata feltöltő berendezés alkalmazásával nem kell bajlódnia a saját kezű feltöltéssel, hanem kényelmesen az eTwist termosztát vagy az eTwist alkalmazás segítségével szabályozhatja a fűtési rendszere feltöltését.

A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel.

Hibrid-Ready (vagy hibrid felhasználásra előkészítve)

A fenntarthatóság jelentősége miatt a Calenta Ace kondenzációs gázkazán tervezésekor is kiemelt szempont volt, hogy integrálható legyen megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe is. Erre ad lehetőséget az eSmart rendszer, mely alkalmas napkollektoros és hőszivattyús hibrid rendszerekkel történő együttműködésre.

 

Hitelkalkulátor