REMEHA KAZÁN

 REMEHA 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Kondenzációs kazántechnika 

A kondenzációs technológia alpja az, hogy a füstgázok erőteljes lehűlésével a füstgáz hőveszteségét minimálisra csökkentjük. Az így hasznosított energia többlet biztosítja a nagy hatásfokot.

REMEHA B.V. története 1935-ben kezdődött, mikor G. van Reekum egy műszaki termékek forgalmazásával foglalkozó céget alapított, majd később a cég saját alapítású öntödéje is működni kezdett.

A kazánokok gyártásába akkor kezdtek, amikor a földgáz fűtési célból való hasznosítása tömegessé vált. Idővel a REMEHA B.V. vezető pozíciót harcolt ki magának a kis és közepes kazánok kategóriájában és jelenleg a minél biztonságosabb, jobb minőségű és kezelhetőbb kazánok fejlesztésére.

Mérföldkő volt a gyár életében az 1978-as kondenzációs gázkazán szabadalom. A kondenzációs kazántechnikát azóta több európai gyár is alkalmazza, de a Remeha gyár folyamatos fejlesztései révén a Remeha kondenzációs kazán ma is a legfejlettebb technikát testesíti meg.

A gyár nagy hangsúlyt fektet korunk egyre inkább előtérbe kerülő követelményére, a környezetvédelemre is. A környezettudatos gondolkodásmód eredményei az évek óta kifogástalanul működő, jó hatásfokú, környezetbarát REMEHA kondenzációs kazánok, amelyek károsanyagkibocsátása lényegesen alacsonyabb a hagyományos elven működő társaikénál.

A partnerekkel való szoros együttműködés jól működő, hatékony értékesítési hálózatot biztosít a kazánok számára Európában és világszerte egyaránt. A REMEHA név mindenhol kedvelt a kazántechnikában, ami elsősorban a széles, a legkülönbözőbb fogyasztói igényeket is kielégítő termékválasztéknak köszönhető.

Magyarországon 1989 óta van jelen a márka az ipari kazánok területén, a lakossági termékek bevezetésére 2008-ban került sor. A lakossági termékeket kereskedelmi partnerhálózatunkon keresztül forgalmazzuk, mely szerviz hálózatunkkal együtt országos jelenlétet biztosít a Remeha termékek számára.