Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán

Cikkszám: 7701500
Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Remeha Tzerra ACE 15DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán
Cikkszám: 7701500
457 073 Ft
Egységár: 457 073 Ft/db

Remeha Tzerra ACE 15 DS FŰTŐ kondenzációs gázkazán

A Remeha Tzerra Ace gázkazán a 2012-ben bevezetett Tzerra kazáncsalád legújabb változata. Az elmúlt években a Tzerra gázkazán méltán lett a legkedveltebb Remeha lakossági kazán. A Tzerra Ace gázkazánban bizonyítást nyert, hogy még a jó is tud jobb lenni.

A Tzerra Ace gázkazánban a megszokott magas színvonalú Tzerra készülék új vezérlőt kapott, felkészítve a digitális kihívásokra, a Tzerra Ace gázkazán a Remeha legújabb elektronikus eSmart platformját használja.

A felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha Tzerra gázkazánok új verziója, a megújult Tzerra Ace, mely modernebb és mindenekelőtt felhasználóbarátabb mint az elődje volt.

A kondenzációs gázkazán akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést.

Hagyományos szabályzótól az épületfelügyeletig minden rendszerbe beilleszthető a Remeha Tzerra ACE gázkazán.

A Remeha Tzerra Ace 15 DS fűtő kondenzációs gázkazán előnyei:

 • A gázkazánban az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást
 • 10 év garancia a gázkazán hőcserélőjére
 • Gázkazán egyszerű telepítése és szervizelése: minden alkatrész elölről elérhető
 • Gázkazán hő- és hangszigetelt burkolata, nagyon alacsony működési zajszint
 • Gázkazánba épített szervizdiagnosztika
 • Gázkazán magas meleg víz teljesítménye, pontos hőmérséklettartással
 • Gázkazán HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében
 • Kiegészítőként automata utántöltő berendezéssel is rendelhető a gázkazán
 • eTwist App segítségével távolról is szabályozható a gázkazán
 • Hőszivattyúhoz is csatlakoztatható a gázkazán, így a hibrid üzemre is készen áll

Okos készülék

 • Az új TzerraAce kombi gázkazán komplex intelligens érzékelő rendszere segítségével biztosítja az Ön számára a változó felhasználói igények mellett is megfelelő mennyiségű és állandó hőmérsékletű meleg vizet és nyújtja a példátlan luxus kényelmét.
 • A gázkazán HMV-komfort üzemmódja segítségével pedig biztosítja a gyors használati melegvíz elérést.
 • A Remeha Tzerra ACE gázkazán nanotechnológiás Ultra Responsive hőcserélője kis mérete ellenére akár 40 kW hőenergia leadására is képes. A folyamat gyorsan és késedelem nélkül történik, ezáltal gondoskodik a hőtermelés alacsony energiafelhasználásáról.

A Remeha Tzerra ACE gázkazán eSmart (operációs) rendszer

Az új Tzerra Ace gázkazán fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart

Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését.

eTwist, az intelligens termosztát

Az intelligens eTwist termosztát és a letölthető eTwist applikáció segítségével bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-tel Wi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást.

Szeretné inkább kezében tartani a feltöltés irányítását?

Az opcióként vásárolható automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését. A berendezés lehetővé teszi, hogy a gázkazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez.

Az automata feltöltő berendezés alkalmazásával nem kell bajlódnia a saját kezű feltöltéssel, hanem kényelmesen az eTwist termosztát vagy az eTwist alkalmazás segítségével szabályozhatja a fűtési rendszere feltöltését.

A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel.

Hibrid-Ready (hibrid felhasználásra előkészítve)

A fenntarthatóság jelentősége miatt a Tzerra Ace gázkazán tervezésekor is kiemelt szempont volt, hogy integrálható legyen megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe is. Erre ad lehetőséget az eSmart rendszer, mely alkalmas napkollektoros és hőszivattyús hibrid rendszerekkel történő együttműködésre.

Hitelkalkulátor