SZELLŐZTETŐ RENDSZER

Ubbink légtechnika rendszer központi szellőztetéshez

Szellőztető rendszerek elemeit kizárólag rendszerben, személyes kapcsolatfelvétel esetén tudjuk értékesíteni !

Az UBBINK cég története egészen 1896-ig nyúlik vissza, akkor még acél idomok gyártásával kezdték működésüket.

Az 1950-es évekig kellett várni, míg elindították a gázkészülékekhez tartozó füstgázelvezető idomok, majd légcsatornák gyártását.

Időközben irodáik nyíltak Belgiumban, Nagy- Britanniában, Franciaországban, Németországban, majd 2009-ben mérdföldkőként megalakult az Ubbink-Centrotherm group (A Centrotec Sustainable AG cégcsoport tagjaként), mely teljesen új távlatokat nyitott a cég történetében.

A cég nemzetközi megoldásokat nyújt a fűtés, szellőzés és fenntartható épületgépészet területén világszerte környezetbarát és energiatakarékos rendszereket kínálva partnereinek.

A vállalat termékei a jól megszokott német minőséget képviselik a piacon kiemelt minőségbiztosítási rendszert fenntartva.

A szellőztetés területén termékcsaládjuk a legmodernebb gyártási és kivitelezési eljárással készül, könnyen kezelhető és nagy hatékonságú rendszert kínálva a telepítő szakembereknek.

Az Ubbink a legmagasabb szintet képviseli a légtechnikai, szellőzéstechnikai gyártók között.

Folyamatos fejlesztéseivel, minőségbiztosítási rendszerének fenntartásásával, kiváló szellőzéstechnikai termékeivel kiemelkedik a piac szereplői közül.

Magyarországon jelen pillanatban nincs érvényben hatályos szabályozás a légtechnikai, szellőztető  rendszerek tervezésével/kivitelezésével kapcsolatban.

Azonban ez a közeljövőben változni fog, ami az Ubbink légtechnikai termékeire nem lesznek hatással, a már meglévő szigorú biztosítási rendszer már most készen áll a kihívásokra.