BWT VÍZSZŰRŐK, NYOMÁSCSÖKKENTŐK

BWT háztartási és ipari ivóvízvíz szűrők a higiéniáért

Higiénikus ivóvíz vízszűrés

 

BWT vízszűrők felhasználási területe:

A BWT vízszűrői és nyomáscsökkentős vízszűrő kombinációi hálózati, vezetékes ivóvíz és üzemi víz mechanikai szennyeződéseinek és lebegő anyag tartalmának eltávolítására és a nem kívánt, túl magas víznyomás csökkentésére szolgáló vízvezeték rendszeri szerelvények.

BWT vízszűrők különböző típusai:

Az ivóvíz szűrésre a BWT többféle terméket kínál. A BWT termék kínálatában megtalálhatók az egyszerűbb felépítésű, műanyag házas, cserélhető szűrőbetétes szűrők és a visszaöblíthető vízszűrők is.

A visszaöblíthető vízszűrők szűrőfelületének megtisztítása visszaöblítéssel történik, nem szükséges minden karbantartás alkalmával a szűrőbetét cseréje. A visszaöblítés egyes szűrő berendezéseknél manuálisan lehetséges, míg léteznek olyan BWT gyártmányú vízszűrők, amelyeknek a visszaöblítése időautomata, vagy idő-, és nyomásautomata.

Az időautomata visszaöblítésű vízszűrők beállított időközönként automatikusan visszaöblítik a szűrő felületet, eltávolítva a szennyeződéseket. Az idő-, és nyomásautomata visszaöblítésű vízszűrők idő függvényében és a nyomáskülönbség (betáp víz és szűrt víz nyomáskülönbsége) függvényében végzik a visszaöblítést.